Bozçalı İlkokulu
BOZÇALI MAH. BOZÇALI KÜME EVLERİ BOZÇALI ILKOKULU BLOK NO: 35 BİSMİL / DİYARBAKIR

VİZYON

Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :normal

normal